Фестиваль сорбетів.

Сорбет прийшов до нас з жарких східних країн у вигляді напою. І тільки в 19 столітті французи зробили сорбет тим, що ми так любимо - легким освіжаючим десертом із замороженої фруктової м'якоті, або соку та лікеру.

Ресторан «Тандир» пропонує спробувати дюжину різних смаків. Вишня з білим шоколадом, манго, персик, і, звичайно ж, прохолодний лимон з м'ятою. Для гурманів - вишукані "дорослі" сорбети з абрикосом і чорним ромом, а також Aperol.

Втім, ми не забули шанувальників класичного морозива. В нашій десертній карті є ягідне, горіхове - з мигдалем і фундуком, та кокосове з шоколадом. А для тих, хто сумує за забутого смаку дитинства ми спеціально подаємо старий добрий пломбір. У ресторані «Тандир» і дорослі, і діти обов'язково знайдуть свій найулюбленіший десерт.

Назад