За плечима Жахонгіра Пулатова довгий і кропіткий шлях, і не один мільйон приготованих шоті та перепічок у тандирі. Щодня, у будь-яку погоду та день року, шеф-кухар «Тандиру» випікає ароматні перепічки і шоті у дров'яному тандирі. Смак і якість — головні у його роботі. Ретельно продумане меню, доповнене спеціями власного виробництва, збережені сімейні рецепти і прагнення вдосконалюватись, експерементувати, вивчати і підвищувати якість, роблять кухню «Тандиру» стабільно смачною. Завітайте на особливі страви від шефа з четверга по неділю: традиційна шурпа, витриманий український рібай на відкритому вогні, ароматна думляма і маргіланський плов.
- • Випічка і страви з тандиру
- • Преміальне м‘ясо з семи країн світу
- • Ретельно підібрані вина до кожної страви
- • Дитяча кімната та безпечний майданчик
- • Сімейні банкети
- • Весілля та локація для виїзної церемонії