Особливості ресторану для конференцій
Ресторан для конференцій під Києвом дозволяє організувати планові та термінові зустрічі. Це дозволить сформувати позитивний образ в діловому світі, привернути увагу нових партнерів, потенційних замовників і клієнтів. Такий формат заходів часто стає корисним і ефективним інструментом маркетингу. Саме тому ресторан для конференцій вибирають особливо ретельно. Для зустрічі, організації круглого столу, семінарів, тренінгів, виступів і презентацій підходить ТАНДИР, який розташований в с. Козин по Старообухівській трасі.
Гарний район Конча-Заспи вибирають для проведення урочистостей, важливих заходів. Організатори часто проводять тут конференції і банкети в ресторані:
- Закриті альтанки, розраховані на 20 осіб;
- Один з трьох залів для банкету.
На неформальні зустрічі гості можуть приїжджати з дітьми. Для них відкрита велика дитяча кімната. Щоб маленькі гості веселилися, не нудьгували, розроблені розважальні програми. З дітьми працюють досвідчені аніматори, тому вони завжди при справі і під наглядом.
Проведення конференцій в ресторані
Відповідати за проведення презентацій в ресторані можуть організатори, а кухню і обслуговування ми беремо на себе. При організації конференції потрібно пройти наступні важливі етапи:
- Вибрати відповідний зал для розміщення учасників;
- Затвердити меню з урахуванням вимог і побажань замовника (в тому числі і щодо вартості);
- Зайнятися пошуком комфортабельного транспорту для перевезення учасників;
- Підбирати і встановити відповідне обладнання;
- Вирішити інші технічні задачі, обговорити ціну послуг;
- Організувати дозвілля.
Учасники зможуть провести час з користю – обговорити ділові питання, виступити і провести презентацію, розслабитися в приємній атмосфері. Цьому сприяє професіоналізм обслуговуючого персоналу, гарний інтер’єр, в якому гармонійно поєднуються метал і світле дерево.
Банкетне меню на конференцію
Сучасний ресторан для презентацій, виїзних семінарів, тренінгів дозволяє вибрати меню для зустрічі. В ТАНДИР гостям пропонують:
- Бездоганно приготоване м’ясо з Америки і Японії;
- Близько 20 видів сирів від кращих світових виробників;
- Велику винну карту – до 150 напоїв з усього світу.
Шеф-кухарі зможуть здивувати приголомшливим смаком вишуканих і традиційних страв. Адміністрація зробить все можливе, щоб ділова зустріч пройшла бездоганно.
Проведення конференцій в ресторані – це комплексна робота, яка вимагає максимального професіоналізму організаторів та обслуговуючого персоналу . Вибрати зал для зустрічі можна за адресою: с. Козин, вул. Київська, 11Д, район Конча-Заспи (Старообухівска траса).